Juli 2014

Timotei Floarea leder lovsangen i Biserica Betel i Tirgoviste. Med seg har han sin søster Fivi (til venstre) og 2 andre jenter.

Tenåringene i Biserica Betel i Tirgoviste er flinke til å synge lovsanger.

Pastor Nelu Floarea har vært min hovedkontakt i Romania siden 1999. Her leder han møte i sin hjemmemenighet Biserica Pentecostala Betel i Tirgoviste. Møtesalen er nyrenovert og framstår nå veldig fin og moderne.

Min svoger Aurel Mocanu kommer med en appel på møte i Biserica Betel i Tirgoviste.

Biserica Betel i Tirgoviste er kjent for å ha et aktivt og pulserende barnearbeid. Her er det noen av barna som framfører en sang.

Denne unge mannen sang og spilte med en slik fryd og glede at jeg måtte ta bilde av ham. Han er nokså nyfrelst, og har også nylig blitt åndsdøpt.

Estera og Timotei Floarea er søsken. De har begge flotte gaver i lovsang og musikk.

Dette bildet er fra en konferanse for pastorer og ledere i Biserica Betel i Bucuresti. Jeg ble invitert av min svoger Aurel til å være med her.

Her er det presidenten for Den Pentecostale bevegelse i Sør Romania som har ordet.

Florin Ianovic er en kjent og ettertraktet forkynner. Han er pastor i Biserica Betel i Bucuresti, og var hovedtaler under denne konferansen for pastorer og ledere.

Et bilde som viser litt mer av størrelsen på møtesalen til Biserica Betel i Bucuresti. Menigheten har over 1500 medlemmer, og er den største Pinsemenigheten i hovedstaden.

Dette bildet er fra friluftsmøte og evangelisering i landsbyen Cratulesti, omlag 45 km sør for Tirgoviste - i retning Bucuresti. Musikerne driver her og varmer opp.

Bilde fra friluftsmøte i landsbyen Cratulesti i Dimbovita. Det var omlag 40 stk til stede her. Jeg prekte om "De tre kors". En person tok imot Jesus som sin frelser. Etterpå ble det bedt for flere syke og Gud virket med.

Bilde fra friluftsmøte i landsbyen Cratulesti i Dimbovita. Det var omlag 40 stk til stede her. Jeg prekte om "De tre kors". En person tok imot Jesus som sin frelser. Etterpå ble det bedt for flere syke og Gud virket med.

Alexandru Morisca er en herlig ung broder. Han leder ungdomsarbeidet i Biserica Betel i Tirgoviste, sammen med Timotei Floarea. Her vitner Alexandru om sitt liv og hva Gud har gjort i hans familie. Senere tolket han meg da jeg prekte.

Estera (til høyre) og Fivi Floarea har veldig kraftige stemmer. Her synger de den hebraiske sangen "Hava Nagila".

Denne unge broderen ble døpt i 2011. Nå er han med og leder arbeidet i menigheten i Rancaciov, der min svoger Aurel Mocanu er pastor.

Timotei Floarea er en begavet ung mann. I tillegg til at han er predikant, synger han og spiller keyboard. En herlig ungdom.

Aurel Mocanu leder møtet i sin hjemmemenighet Biserica Cortul Intalnirii i landsbyen Rancaciov. Aurel er født og oppvokst her.

Iosif Bors er en annen av mine svogere. Her preker han på møte i Rancaciov.

Aurel Mocanu på sitt kontor i Biserica Cortul Intalnirii i Rancaciov. Aurel har selv bygget denne kirken, og leder den med et varmt hjerte og en stødig hånd.

Dette bildet er fra Biserica Betel i Ploiesti. Her er det min svoger Iosif Bors som leder møtet. Dette er en nystartet menighet, og Iosif er en av grunderne og lederne i menigheten.

Min svoger Iosif Bors leder møte i Biserica Betel i Ploiesti. Jeg talte på dette møtet.

Lovsangsteamet i Biserica Betel i Ploiesti. Her er de noe redusert på grunn av at flere fra lovsangsteamet er på ferie.

Bilde fra Biserica Filadelfia Bucuresti. Jeg ble invitert til å tale her på torsdag 24. juli. På bildet sitter jeg bak talerstolen og tar bilde utover salen. Denne menigheten har omlag 1000 medlemmer, og er hjemmemenigheten til min kone og hennes familie i Romania.

Min svoger Gabriel Georgescu (til høyre) var på ferie i Romania samtidig med oss. Her synger han og spiller trekkspill sammen med pastor Nicu Oros - i Biserica Filadelfia Bucuresti.

Min svoger Gabriel Georgescu synger og spiller på møte i Biserica Filadelfia Bucuresti. Jeg talte på dette møtet.