"Isus le-a zis, Urmează-mă, și vă voi face pescari de oameni!"
(Marcu 1:17)Dragi prieteni în Cristos!

Acesta este cu mare bucurie și recunoștință în inimile noastre, care ne scrie un newsletter nou de la locul de muncă misiunea noastră în România. A trecut ceva vreme de când ne-am trecut un răspuns din partea misiunii, dar acest lucru este, de asemenea, pentru că a fost o perioadă aglomerată pentru noi. Dar nu a fost de asemenea un timp care a fost bogat în evenimente și ne uităm cu uimire la modul Domnul a binecuvântat munca, atât aici, în Norvegia, și România. Mai jos vom da un mare mulțumesc tuturor celor care au sprijinit activitatea, atât în ​​rugăciune și cadouri financiare. În plus, toți cei care au trimis haine si alte lucruri pe care le-am trimis la aceste sate din România.


Evaluări Namdal pentru România

Campania de ajutor "Evaluări Namdal pentru România" a trimis un ajutor trimiterea în jos în România în februarie 1998. Aceasta conținea o afacere bună de echipamente medicale, care a fost foarte bine primită. Spitalul local din Tîrgoviște a primit un pat de maternitate și 8 scaune cu rotile au fost furnizate de Nursing Rørvik. Cele două scaune cu rotile restrerende în ajutor a fost acordat-o familie care a avut doi copii cu dizabilități.

Acesta a fost, de asemenea, cu condiția de îmbrăcăminte și alte provizii la un orfelinat pentru fete chiar în afara Târgoviște. Închisoare locală a fost, de asemenea, o mulțime de lucruri. O școală Biblia în orașul Pitești primit haine. Un fel de auto combinație de "liceu", și Biblia, și dețin elevii lor cu alimente gratuite și cazare. A fost, prin urmare, o mare binecuvântare să fie cu ei. Acesta a fost dat, de asemenea, o mare pentru satele sarace de romi în cazul în care le-am avut întâlniri în 1997.

Dorim să mulțumim "Evaluări Namdal pentru România" pentru generozitatea restante și se depun eforturi pentru a realiza toate acestea.


Nouă misiune de ajutor

În perioada cuprinsă între 12 10 august septembrie am fost, Olav Fjærli și Lillian Hellesø, pe o nouă misiune în România. Excursie misiune a fost coordonat cu un nou mijloc de a trimite "Evaluări Namdal pentru România". Am avut, prin urmare, să ne camionagiu Jon Rambjør de la Fredrikstad. Un minunat camion conducător auto creștin, cu o pasiune pentru Isus. El a fost cu noi prima săptămână, unde a participat la întâlnirile de la partea de distribuție a echipamentelor de ajutor.

După o escală la Zurich, am fost promovarea Buccuresti chiar înainte de miezul nopții. Laura Popescu și fratele ei Liviu întâlnit cu noi în aeroport și am petrecut câteva zile cu Laura Buccuresti, așa cum ne-am îndreptat spre Tirgoviste 14 august.

Am venit aici doar pentru a primi, în timp Jon, care a fost de conducere cu o remorcă, după o călătorie obositoare în jos Europa. În timp ce Jon și Lillian era ocupat cu difuzare, Olaf a ieșit la o întâlnire într-un sat numit Băleni. Au fost aproape 100 de piese prezenți la ședința, și 6 au prezentat pentru a da viata lui Isus, după întâlnirea! Târziu în seara ne-am cazat cu doi Dorcas și Andrei Dan. Am fost posibilitatea de a dispune de apartamentul lor din centrul orașului Târgoviște. Aceasta a fost baza noastră de restul șederii noastre.


Evanghelizare și de nunta

Duminică cincisprezecea August a fost la două reuniuni. Primul a fost în Racovita la ora 11:00. Aceasta este una din bisericile pastorului Daniel la țigan Turculet. Clădirii bisericii este construit cu sprijin financiar de la noi din Norvegia. În după-amiaza a fost timp pentru reuniunea mare la Biserica Penticostală Betel din Tîrgoviște. Pastor al acestei biserici este Nelu Floarea, care, de asemenea, sunt manager de senior penticostală în județul în care Tîrgoviște Dimbovita resedinta de judet.

Reuniunea de la Betel a fost combinat cu o nunta mare! Și am fost, de asemenea, invitate să participe și să participe. Olav a avut o predică recurs scurt despre dragostea lui Dumnezeu. Acesta a fost, probabil, undeva între 300 - 400 buc prezenți în această seară. După întâlnirea de fapt, am fost așezat la masă cu mireasa si mirele se într-o masă de nuntă mare!


Schela-Mare

În dimineața zilei de luni a început activitatea practică a remorcii și de difuzare. Am încărcat toate difuzate de ajutor în subsolul Bisericii Penticostale Betel. Aceasta a devenit baza pe care am fugit de bunuri și rucsaci - pentru satele din jur. Întreaga săptămânii următoare am fost ocupați de rulare din saci de haine, produse alimentare și alte tipuri de asistență de la difuzare.

Miercuri, 18 august am condus spre un sat numit Scheler-Mare. Le-am înmânat ajutor pentru biserica de acolo, și a avut o întâlnire acolo după aceea. Au fost aproximativ 35 de unități în prezența și 8 au venit să își dedice viața lui Dumnezeu. Au fost, de asemenea, mai multe care au fost s-au rugat pentru vindecare. Mărturia prăjire ar putea spune că Dumnezeu a avut rădăcini în mai multe dintre acestea.

În seara am vizitat 8 familii care locuiau într-o bază militară abandonată, nu departe de sala de biserica unde ne-am întâlnit mai devreme în a doua zi. Aceste familii au fost foarte sărace și nu aveau cea mai mare. Trebuie să fie o binecuvântare specială pentru aceste familii. Ne-am întors săptămâna următoare și a avut o întâlnire acolo. Atunci când a fost de 15 piese salvate, și am cerut mai mult bolnavi care s-au vindecat instantaneu! Nu a fost astfel un băiețel care a fost aproape surd si a avut dureri severe în urechi. Băiatul a fost vindecat și ar putea auzi după aceea că am șoptit să-l din spate. Și acum durerea a dispărut! Aleluia, Dumnezeu este un mare doctor!

În seara zilei de joi, după ce ne-am petrecut cea mai mare parte a zilei pentru a alerga afară de lucruri folosind difuzare, am avut o întâlnire la Biserica Penticostală Betel. Olav intervenit pe tema "Cleanse templu."

Vineri 20 august am ieșit la o fabrică abandonată, o mil. câteva off Târgoviște. Trăit aici mai multe familii intr-un bloc dărăpănată. Apartamentele a fost inițial acordată celor care au lucrat la fabrica de acum defuncta-. Acum, aceste familii au trăit fără energie electrică și apă, în condiții extrem de precare în aceste ruine din fabrică. Am distribuit alimente, îmbrăcăminte și jucării pentru copii. Un tânăr pe nume Ciprian a facut o treaba mare de a lua-ne la deficitul a fost mai mare în cazul în care.


Prepeleac

Vineri noapte am avut o întâlnire în aer liber într-un sat de țigani chiar în afara Târgoviște. Sat numit Prepeleac, și ar trebui să se dovedesc a fi un loc unde ar trebui să primească Evanghelia de rupere prin! În această seară au fost prezenți aproximativ 40 de piese, si ne-am rugat cu 16 piese pentru mântuire! Peste 30 de piese au fost rugat pentru vindecare, iar Domnul lucra cu ei si a atins oameni. Un fetita a fost vindecat de audiere săraci și-ar putea repeta în șoaptă ureche din spate - fără a purta høreaparat. Persoanele cu dureri severe de spate au îndoire și întindere fără durere, după rugăciune!

Ne-am întors de mai multe ori la acest sat. De fiecare dată când a fost de mai multe persoane să audă Evanghelia, și Dumnezeu a intervenit și a confirmat cuvântul său de mântuire și vindecare. Reuniunea privind seara zilei de 28 August a fost foarte special. Am avut initial o fata copil, în cazul în care a ajuns cu privire la 25 de copii. După ce copiii de întâlnire a cerut tuturor copiilor din rugăciune mântuirea! Apoi am avut o întâlnire de mare în aer liber, cu 70 de piese prezente. Lillian a vorbit despre Pavel, cum a fost transformat când a întâlnit pe Isus. Apoi, Olav a vorbit despre fiul risipitor din Luca 15 Peste 30 de piese a sosit și a dat răspunsurile la invitația mântuirii! Apoi ne-am rugat pentru cei bolnavi, în peste 2 ore! O femeie a avut un spate rupt și a deteriorat șold într-o cădere rău. Ea a fost la sfârșit de două cârje masive. Ne-am rugat pentru ea și apoi a aruncat cârje ei și a fugit cu OLAF în mulțime!


Săli de renaștere în închisoare!

Sambata am mers la închisoarea Dimbovita, in afara Târgoviște. Am fost permis să aibă o întâlnire într-o sală mare în închisoare. Au fost prezenți peste 90 de prizonieri. Olav scurt și despre cele trei cruci au fost ridicate predici pe Golgota, și semnificația lor pentru noi astăzi. Era clar că acești prizonieri au fost confiscate în mesajul de "hoț salvat", care a avut ambele sale mâini și picioare cuie rapid - și prin urmare, nu putea să facă orice faptă bună pentru a intra în împărăția. Dar el a avut gura și inima lui se deschide. El ar fi putut mărturisi, prin urmare, cu gura lor si cred cu inima lor, SLI Romani 10:9 vorbește despre. Am dat o invitație mântuire, și toți prizonierii ridicat mâinile lor, ca un semn că josnic și dea viața pentru Dumnezeu! Aleluia - imaginați atmosfera minunată a fost, în această întâlnire într-o închisoare gri în România!


Excursie la Transilvania

Spre sfârșitul șederii noastre am luat un mic tur de la mijlocul-România (Transilvania). Am fost trei zile la oras mic numit Dumbraveni. Aici am vizitat o instituție de mare sau centru pentru persoane cu handicap. Le-am înmânat Testamente multe aici, impreuna cu alimente, îmbrăcăminte și mai mult.

Am vizitat de asemenea, două penitenciare, unul în Brașov și Harghita. Dumnezeu sa întâlnit oameni nodurile p. åalle aceste locuri. Reuniunea de la o biserică penticostală mic în afara Brașov, a fost o fetiță îndeplinite de către Dumnezeu într-un mod foarte special. Ea a fost surd și mut, și din cauza prejudiciului creierului ea nu ar putea merge - chiar dacă ea a fost de 6 ani. Am comandat spiritul surd și mut de a ieși din ea, și ea ar putea auzi și vorbi atât după aceea! Apoi a luat interpretul Lily Stoica o decizie foarte indrazneata. Va merge fată, dacă am pus-o jos pe podea? Printre hohote de rugăciune, care a fost puternic în cameră, fata se așeză pe podea, și ea a luat măsuri primul ei! Aleluia cât de minunat este de a servi o astfel de Dumnezeu!


Sfârșitul recurs

Avem încă foarte multe de făcut în această lucrare în România. Dar nevoia este mare. Avem o viziune pentru a începe o Biblie școală le / centru de fitness, care poate dota muncitorii locali pentru acest câmp de misiune. Sperăm că veți alătura și susține continuarea lucrărilor în România, în rugăciunile voastre. Nu știți că va sprijini, de asemenea, financiar, puteți da factura atașat sau pentru ai oferi cadoul pe contul nostru nr misiune ... (Acest lucru am tăiat departe, scrisoarea este de 11 ani)

Dumnezeu să vă binecuvânteze!

Al tău frate în Hristos
Olav Fjærli