Sommeren 2009

Dette bildet er fra Pinsemenigheten i Habud sommeren 2009. Her prekte jeg om Guds Fulle Rustning - til en fullsatt forsamling.

Møte i Habud, sommeren 2009. Jeg prekte om Guds fulle rustning.

Dette bildet er fra barnevelsignelse i Menigheten i Habud, sommeren 2009. Jeg prekte i dette møtet.

Dette bildet er fra sommeren 2009. Jeg preker i Betel i Tirgoviste, og min sønn Bogdan tolker.

Bilde fra sommeren 2009 i Betel Tirgoviste. Jeg preker og Bogdan tolker.

Timotei Floarea (Nelus yngste sønn) har blitt en flink keyboardspiller. Nå er det han som leder lovsangen og akkompagnementet i menigheten Betel Pentecostal Church.

"Og disse tegn skal følge de som tror..... På syke skal de legge sine hender og de skal bli helbredet!" (Markus 16,17-18) Bildet er fra møte i Betel Pentecostal Church i Tirgoviste, sommeren 2009.

Bønn for syke... (Bilde fra Betel Pentecostal Church i Tirgoviste, sommeren 2009)

Møte i Carbunesti, sommeren 2009 (min svoger Iosif sitter helt fremst til venstre).

Min svoger Iosif innleder møtet i landsbyen Carbunesti i Prahova, sommeren 2009.

Her taler jeg i menigheten i landsbyen Carbunesti, sommeren 2009. Pastoren sitter bak meg til venstre, og ved siden av meg til høyre er tolken Mihai.

Jeg besøkte en stor teltmøte-kampanje - i byen Cimpina i provinsen Prahova. Her var det flere menigheter som sto sammen om arrangementet. Da vi ankom møtet kl 08:00 på søndag morgen, var det allerede over 1000 stk til stede - som ba sterkt til Gud!

Det var veldig mye folk på dette møtet, og det ble veldig varmt inne i teltet. Men det viktigste var at Guds Ånd var mektig til stede!

Møtet varte i 5 timer, og var ferdig kl 13:00!! I løpet av den tiden hadde vi flere sesjoner med bønn, 3-4 vitnesspyrd, 2 lange taler og innbydelse til frelse, åndsdåp og helbredelse!! Hovedtaleren prekte et veldig utfordrende budskap og flere kom fram til forbønn. Etterpå vitnet flere om konkret helbredelse. (Antakelig det sterkeste møtet jeg har overvært i Romania)...