Sommeren 2009

Dette bildet er fra Pinsemenigheten i Habud sommeren 2009. Her prekte jeg om Guds Fulle Rustning - til en fullsatt forsamling.

Møte i Habud, sommeren 2009. Jeg prekte om Guds fulle rustning.

Dette bildet er fra barnevelsignelse i Menigheten i Habud, sommeren 2009. Jeg prekte i dette møtet.

Dette bildet er fra sommeren 2009. Jeg preker i Betel i Tirgoviste, og min sønn Bogdan tolker.

Bilde fra sommeren 2009 i Betel Tirgoviste. Jeg preker og Bogdan tolker.

Timotei Floarea (Nelus yngste sønn) har blitt en flink keyboardspiller. Nå er det han som leder lovsangen og akkompagnementet i menigheten Betel Pentecostal Church.

"Og disse tegn skal følge de som tror..... På syke skal de legge sine hender og de skal bli helbredet!" (Markus 16,17-18) Bildet er fra møte i Betel Pentecostal Church i Tirgoviste, sommeren 2009.

Bønn for syke... (Bilde fra Betel Pentecostal Church i Tirgoviste, sommeren 2009)

Møte i Carbunesti, sommeren 2009 (min svoger Iosif sitter helt fremst til venstre).

Min svoger Iosif innleder møtet i landsbyen Carbunesti i Prahova, sommeren 2009.

Her taler jeg i menigheten i landsbyen Carbunesti, sommeren 2009. Pastoren sitter bak meg til venstre, og ved siden av meg til høyre er tolken Mihai.

Jeg besøkte en stor teltmøte-kampanje - i byen Cimpina i provinsen Prahova. Her var det flere menigheter som sto sammen om arrangementet. Da vi ankom møtet kl 08:00 på søndag morgen, var det allerede over 1000 stk til stede - som ba sterkt til Gud!

Det var veldig mye folk på dette møtet, og det ble veldig varmt inne i teltet. Men det viktigste var at Guds Ånd var mektig til stede!

Møtet varte i 5 timer, og var ferdig kl 13:00!! I løpet av den tiden hadde vi flere sesjoner med bønn, 3-4 vitnesspyrd, 2 lange taler og innbydelse til frelse, åndsdåp og helbredelse!! Hovedtaleren prekte et veldig utfordrende budskap og flere kom fram til forbønn. Etterpå vitnet flere om konkret he