Sommer 2003

Her ser vi sentrum av Tirgoviste. Bildet er tatt en regntung sommerdag i juli 2003.

Sigøyneren Florin Ene var min vert under dette oppholdet. Han har en liten og grei leilighet i Tirgoviste. Der bodde jeg i 4 uker under denne misjonsturen. Dette bildet er tatt midt i sentrum i Tirgoviste.

Trubadurene Gheorghe Ghita og Florin Ene. Vi hadde en herlig stund i Florins leilighet, hvor vi sang masse sanger og ba sammen. To herlige brødre.

Florin tok oss med til sitt barndomshjem i landsbyen Vladeni. Den ligger i utkanten av Dimbovita, nesten på grensen til nabofylket Prahova. Her ser vi Florins familie, sammen med meg, Nelu og Florica Floarea og tolken Cristina Barbu.

Bilde fra den lille menigheten i landsbyen Vladeni i Dimbovita. Florin Ene kommer fra dette stedet, og de var så glade for at vi tok oss tid til å besøke familien hans og menigheten der.

Florin Ene (med trekkspill i midten) og hans søsken. Ivrige musikanter alle sammen. Bildet er fra møte i landsbyen Vladeni i forbindelse med at vi besøkte Florins barndomshjem.

Trubadurbrødre... Her ser vi Florin Ene med trekkspill til høyre, sammen med 2 av sine brødre.

Nelu og Florica Floarea med 3 av sine barn. Fra venstre: Ioan, Florica, Nelu, Petre og Estera.

Dette bildet er fra en ledersamling som ble holdt i en gammel landsbymenighet i Dimbovita. Pastor Nelu Floarea hadde sammenkalt alle lokale pastorer fra de ulike menighetene i provinsen Dimbovita. Det ble tatt opp mange viktige saker og spørsmål. Jeg fikk lov til å tale til disse lederne over emnet

Dette bildet er fra et utemøte, som vi hadde i landsbyen Caragiale i Dimbovita sommeren 2003. På dette evangeliseringsmøtet var det flere som tok imot Jesus som sin frelser, samt at jeg ba med flere syke som ble helbredet. GLORY TO GOD!!

En gruppe barn fra landsbyen Caragiale. Vi hadde møte ute i friluft, fordi den lokale menigheten ikke hadde noe menighetslokale. Så vi holdt møte i bakgården hos en av de lokale brødrene.

Jeg og sigøynertrubaduren Florin synger og spiller. Bildet er fra møte i landsbyen Racovita i Dimbovita sommeren 2003.

Sigøynerpastoren Virgil og hans familie.

Fra møte i landsbyen Baleni i Dimbovita. Til venstre ser vi Pastor Nelu Floarea med sin kone Florica og sønnen Ioan. Til høyre ser vi den lokale sigøynerpastoren Virgil, sammen med sine to sønner.

Møte i Baleni i Dimbovita, sommeren 2003. Dette var et meget sterkt møte, hvor Guds kraft var mektig til stede.

Den lokale sigøynerpastoren Virgil åpner møtet i Baleni sommeren 2003.

Hele forsamlingen på kne i bønn... Dette er noe jeg virkelig liker!!! Og det er ikke slik at en ber kort i 5 minutter og så fortsetter møteprogrammet... Nei, her kan de holde på å be opp til en time i strekk!!! Et vanlig søndagsmøte varer 3 timer... Dette bildet er fra møte i landsbyen Baleni, somme

Denne jenta kom fram til forbønn for sine Astma-plager. Etter forbønn kunne hun puste normalt og følte seg helt god. Halleluja! Så godt det er å få tjene en levende Jesus - som både frelser og helbreder! (Bilde fra sommeren 2003)

Jeg hadde et veldig sterkt møte i landsbyen Baleni, sommeren 2003. Jeg ba for flere som ble helbredet der. Plutselig kom det en forkrøplet mann og akte seg fram til platformen. Jeg ba for ham... og nå skal jeg være ærlig med deg... Han reiste seg IKKE opp og gikk hjem på sine egne føtter, enn så mye

Bønn for syke. Fra møte i landsbyen Baleni sommeren 2003.

Bønn for syke. Fra møte i landsbyen Baleni, sommeren 2003.

Bønn for syke. Fra møte i landsbyen Baleni, sommeren 2003.

Dette bildet er fra møte i menigheten i landsbyen Crovu i Dimbovita, sommeren 2003. Det var mye folk på dette møtet og Gud gjorde mektige under (se nyhetsbrev fra 2003 for mere detaljer).

Fra møte i landsbyen Crovu, sommeren 2003.

Fra møte i landsbyen Crovu i Dimbovita. Florin Ene synger og spiller trekkspill. Han har en flott gave til å synge, spille og oppmuntre.

Estera Floarea synger. Bildet er fra møte i landsbyen Crovu, sommeren 2003.

Hele menigheten ber. Foran ser vi Florica Floarea og hennes datter Estera.

Sigøynerfamilie fra landsbyen Crovu i Dimbovita. Mannen til venstre er en av lederne for den lokale menigheten der.

Vi ble invitert hjem hos en sigøynerfamilie i landsbyen Crovu. Her ser vi barna i familien som synger om Jesus.

Måtte ta med dette bildet, som er tatt at en meget fattig sigøyner familie i landsbyen Crovu. Mange sigøynere lever under veldig fattige og dårlige kår. Men det er IKKE fordi den rumenske stat diskriminerer dem... Problemet er at sigøynerne er vant til å leve som nomader og det er vanskelig å integr

Dette bildet er fra et seminar jeg hadde om bønn i Pinsemenigheten Elim i Tirgoviste sommeren 2003.

Fra møte i Elim Pentecostal Church i Tirgoviste, sommeren 2003.

Dette bildet er fra middag hos pastoren i Elim Pentecostal church. Vi ser ham sammen med Nelu Floarea i midten av bildet.

Dette bildet er fra møte en søndag formiddag i landsbyen Doicesti i Dimbovita, sommeren 2003. Jeg talte i dette møtet.

Barn som synger. Bildet er fra møte i Doicesti, sommeren 2003.

Her taler jeg på møte i landsbyen Doicesti i Dimbovita. Tolken min heter Cristina Barbu.

Her er jeg igang og ber for syke etter møtet i landsbyen Doicesti. Også her gjorde Gud underbare ting og rørte ved mennesker som ble bedt for.

Her preker jeg i Betel, Tirgoviste, med menighetens barn på plattformen bak meg.

Jeg taler på møte i Betel Pentecostal Church i Tirgoviste. Jeg tolkes av Cristina Barbu.

Her preker jeg i Betel Pentecostal Church i Tirgoviste, sommeren 2003.

Bønn for syke. Bildet er fra møte i Betel Pentecostal Church i Tirgoviste, sommeren 2003.

Bønn for syke. Bildet er fra møte i Betel Pentecostal Church i Tirgoviste, sommeren 2003.

Her ser vi musikantene i Betel Pentecostal Church i Tirgoviste.

Dette er barna i menigheten Betel Pentecostal Church i Tirgoviste, hvor Nelu Floarea er pastor. De har et godt og pulserende barnearbeid der.

Florin Ene og hans gamle Dacia er klare for misjonstur til Vaslui.

Evangeliseringsteamet som dro på tur til provinsen Vaslui sommeren 2003. (Jeg er med jeg og ja, men det er jeg som tar bildet...;)

Her er evangeliseringsteamet samlet, og denne gang er jeg også med på bildet...

Her har evangeliseringsteamet stoppet i en park på vei til provinsen Vaslui. Bak kan vi se trappene opp til en stor statue av den rumenske konge og frihetsforkjemper Stefan Cel Mare.